Skip to content

Contact

Gunvor Energy Rotterdam B.V.
Moezelweg 255
3198 LS Rotterdam- Europoort

Tel: +31 181 251911

Waar kunnen we je mee helpen?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontmoet Gunvor

Wij staan regelmatig op beurzen, scholen en evenementen. Kom langs! We maken graag kennis met je!

Leveranciers & Aannemers

De contactinformatie op deze pagina is niet bedoeld voor leveranciers of aannemers die werk willen uitvoeren voor of willen bieden op projecten bij Gunvor Energy Rotterdam. Alle werkgerelateerde vragen moeten worden gericht aan

Meest gestelde vragen

Wat doet Gunvor Energy Rotterdam?

Gunvor Energy Rotterdam is een raffinaderij en terminal op een unieke locatie in de Rotterdamse Haven. Vanaf hier voorzien onze bijna 300 gedreven medewerkers miljoenen mensen van energie. Als onderdeel van Gunvor Group, behoren we tot één van de grootste grondstoffenhandelaren ter wereld. We produceren onder andere LPG, benzine, diesel en kerosine. Maar hebben de ambitie om de komende jaren flink te investeren in de energietransitie.

Hoe ziet jullie duurzaamheidsbeleid eruit?

Bij Gunvor hebben we de ambitie om de komende jaren flink te investeren in de energietransitie. Stapsgewijs nemen we afscheid van de traditionele olieraffinaderij. En vervangen we fossiele brandstoffen steeds meer door CO2-neutrale energiebronnen. Om onze ambities waar te maken werken we met strategische partners. Samen gaan we van grijze naar groene energie. Kijk ook naar onze nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van de nieuwe projecten.

Kan ik bij Gunvor Energy Rotterdam werken?

Bij Gunvor zijn wij altijd op zoek naar resultaatgerichte, verantwoordelijke en innovatieve professionals én stagiairs die bij willen dragen aan onze energietransitie. Kijk voor al onze actuele vacatures op gunvoreneryrotterdam.nl/werkenbij.

Ik zou graag een mogelijke samenwerking willen verkennen, waar kan ik terecht?

Gunvor Energy Rotterdam werkt veel samen met strategische partners in onze transitie van grijze naar groene energie. Wil je ook samenwerken, neem dan contact op met ons hoofd communicatie Ellen Houg op 0181 – 25 12 63 of . Zij helpt je graag verder.

Sponsort Gunvor Energy Rotterdam ook evenementen in de omgeving?

Gunvor Energy Rotterdam sponsort regelmatig evenementen in de omgeving. Neem voor de mogelijkheden contact op met Ellen Houg op 0181 – 25 12 63 of . Zij helpt je graag verder.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?