Skip to content

Word onderdeel van de energietransitie

We zijn op zoek naar getalenteerde, resultaatgerichte, verantwoordelijke en innovatieve medewerkers én stagiairs die zich willen ontwikkelen en tegelijkertijd bij willen dragen aan de transitie van grijs naar groen.

Bij Gunvor vinden we veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk. Goede resultaten bereiken we alleen met de juiste mensen. Dat doen we onder andere door te investeren in jouw ontwikkeling! Goed opgeleide en toegewijde medewerkers die zich willen blijven ontwikkelen zijn immers van cruciaal belang om de raffinaderij en terminal te opereren en onderhouden volgens onze hoge standaarden.

Wij staan regelmatig op beurzen, scholen en evenementen. Kom langs! We maken graag kennis met je! Klik hier voor de verschillende data.

Persoonlijke groei vinden we belangrijk

Daarom investeren we volop in een veilige werkcultuur, trainings-en ontwikkelmogelijkheden. Zo kun jij jouw talent benutten en blijven groeien! Operators en Maintenance Technicians bieden we meerjarige opleidingstrajecten, die ervoor zorgen dat je je blijft ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid krijgt.

Vanzelfsprekend kun je ook rekenen op een uitstekend basissalaris, een 13e +14e maand, pensioen, bonusplan en diverse regelingen, zoals de 30% ploegentoeslag voor Process Operators. Voor bepaalde functies behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

Uiteraard kan de boog niet altijd gespannen staan, dus krijg je ook voldoende vakantiedagen en hebben we regelmatig borrels, teamuitjes en de jaarlijkse Summerparty om te ontspannen en om te werken aan de sfeer.

Telefoon: +31 181 251911
Email: [email protected]

Bij Gunvor ben je onderdeel van een hecht team. De sfeer is open en persoonlijk, zodat je je direct thuis voelt!