Bij Gunvor zijn we trots op onze mensen. Op wie ze zijn en wat ze doen. Elke dag weer. Sommige zijn net begonnen, anderen werken hier al jaren. En al die jaren maken zij hun eigen transitie door en blijven ze zichzelf ontwikkelen. Bijvoorbeeld Wouter, die in 2011 als stagiair is begonnen bij Gunvor.

In mei 2011 ben ik als stagiair bij Gunvor begonnen. Toen ik een aanbod van kreeg om vast in dienst te komen als Assistant Technician, heb ik dat direct aangepakt. Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd in techniek, en als je dan de kans krijgt om van je hobby je werk te maken, dan is dat het leukste dat er is.

Van Assitant Technician ben ik doorgegroeid naar Technician en vervolgens in een paar jaar tijd naar Senior Technician.

Ik ben elke dag met techniek bezig, veelal in de werkplaats met het onderhoud van onderdelen van de fabriek, maar toch is geen dag hetzelfde. Dat komt ook door de leuke groep collega’s waar ik mee werk. Allemaal streven we ernaar om zo goed mogelijk werk te leveren zodat de fabriek goed kan draaien. Toch is er tussendoor is ook tijd voor een lolletje. Daardoor blijft iedereen gemotiveerd en dat maakt het werk nog leuker. Inmiddels ben ik Senior Rotating Technician 1, een rol waarin ik veel verantwoordelijkheid heb. En in de toekomst? Ik blijf me ontwikkelen en specialiseren. Daar krijg ik hier alle ruimte voor!