Skip to content

FAQ

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op onze website? Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact op

Meest gestelde vragen

Wat doet Gunvor Energy Rotterdam?

Gunvor Energy Rotterdam is een raffinaderij en terminal op een unieke locatie in de Rotterdamse Haven. Vanaf hier voorzien onze bijna 300 gedreven medewerkers miljoenen mensen van energie. Als onderdeel van Gunvor Group, behoren we tot één van de grootste grondstoffenhandelaren ter wereld. We produceren onder andere LPG, benzine, diesel en kerosine. Maar hebben de ambitie om de komende jaren flink te investeren in de energietransitie.

Hoe ziet jullie duurzaamheidsbeleid eruit?

Bij Gunvor hebben we de ambitie om de komende jaren flink te investeren in de energietransitie. Stapsgewijs nemen we afscheid van de traditionele olieraffinaderij. En vervangen we fossiele brandstoffen steeds meer door CO2-neutrale energiebronnen. Om onze ambities waar te maken werken we met strategische partners. Samen gaan we van grijze naar groene energie. Kijk ook naar onze nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van de nieuwe projecten.

Kan ik bij Gunvor Energy Rotterdam werken?

Bij Gunvor zijn wij altijd op zoek naar resultaatgerichte, verantwoordelijke en innovatieve professionals én stagiairs die bij willen dragen aan onze energietransitie. Kijk voor al onze actuele vacatures op gunvoreneryrotterdam.nl/werkenbij.

Ik zou graag een mogelijke samenwerking willen verkennen, waar kan ik terecht?

Gunvor Energy Rotterdam werkt veel samen met strategische partners in onze transitie van grijze naar groene energie. Wil je ook samenwerken, neem dan contact op met ons HR/Communicatie team op 0181 – 25 12 63 of . Zij helpen je graag verder.

Sponsort Gunvor Energy Rotterdam ook evenementen in de omgeving?

Gunvor Energy Rotterdam sponsort regelmatig evenementen in de omgeving. Neem voor de mogelijkheden contact op met Ellen Houg op 0181 – 25 12 63 of . Zij helpt je graag verder.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet op deze website vinden, neem dan contact op met ons HR/Communicatie team op 0181 – 25 12 63 of . Zij helpen je graag verder.

Hulp bij jouw spreekbeurt

Wil jij in de klas een spreekbeurt houden over Gunvor Energy Rotterdam, maar weet je nog niet álles? Via onderstaande knop kun je (vanaf zomer 2023) ons spreekbeurtpakket downloaden. Veel succes en we vinden het altijd leuk om te horen hoe het ging!

Schermafbeelding 2022-12-16 om 13.57.00

Gunvor in een notendop

Gunvor Energy Rotterdam is een raffinaderij en terminal in transitie van grijze naar groene energie. Momenteel zijn we nog producent en distributeur van onder andere LPG, benzine, diesel en kerosine. Maar we zetten vol in op de transitie naar groene producten. Hiervoor werken we samen met de beste mensen; onze eigen medewerkers/collega’s en strategische partners.